Κεραμικές Ξύστρες της Slice

Οι κεραμικές ξύστρες της Slice, με τις πατενταρισμένες, κεραμικές λεπίδες ασφαλείας που διαθέτουν καθώς και τον εργονομικό σχεδιασμό τους, προσφέρουν στον χρήστη τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Οι λεπίδες είναι ασφαλείς για ξύσιμο υλικών υψηλής θερμοκρασίας και δεν αφήνουν σημάδια, όπως οι αντίστοιχες μεταλλικές ξύστρες. Ωστόσο, απαιτείται προσεκτικό ξύσιμο από τον χρήστη καθώς και ομοιόμορφη άσκηση πίεσης στη λεπίδα για να αποφευχθούν τυχόν απώλειες πρόσφυσης.

Η Slice συνεχίζει τις καινοτομίες αναπτύσσοντας ακόμα παραπάνω τις ξύστρες, δίνοντας την επιλογή προϊόντος με αυτοεπαναφορά της λεπίδας, όταν ο χρήστης δεν ασκεί πλέον πίεση στο ρυθμιστικό πλήκτρο, περιορίζοντας με αυτό το τρόπο τις πιθανότητες ατυχήματος και τραυματισμών.

Οι ξύστρες Slice ενδείκνυνται για οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιούμε την κοινή ξύστρα όπως αφαίρεση κόλλας από λείες επιφάνειες ή το ξύσιμο της σκουριάς. Είναι επίσης ιδανικές για την επεξεργασία των αυτοκόλλητων βινυλίου σε οχήματα ή σε επιφάνειες τοίχου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο