Προφίλ Εταιρείας

Η Slice εκπροσωπείται από την Interbrush Σ.Ελευθεριάδης - Ε.Ελευθεριάδης.

Η Interbrush είναι μια ελληνική εταιρεία με ευρωπαϊκά πρότυπα και προμηθεύει κοπίδια ασφαλείας με κεραμική λεπίδα τα οποία χρησιμοποιούνται σε βιομηχανίες διαφόρων κατηγοριών όπως τροφίμων, logistics, φαρμάκων κ.α.

Τα κοπίδια με κεραμική λεπίδα κατασκευάζονται από την Slice η οποία ιδρύθηκε από τον TJ Scimone το 2008. Ο Scimone ίδρυσε την Slice ως έναν τρόπο για τη χρηματοδότηση μακροχρόνιας φροντίδας για τον αυτιστικό γιο του. Το ένα τοις εκατό όλων των πωλήσεων Slice δωρίζονται στην έρευνα για τον αυτισμό.

Με συνεχείς έρευνες και καινοτομίες, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της, η Slice έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα κοπτικών ασφαλείας τα οποία προστατεύουν τους χειριστές και περιορίζουν τις πιθανότητες τραυματισμού. Κατ’ επέκτασιν μειώνεται το κόστος παραγωγής και αυξάνεται η αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων καθώς η χρήση των βραβευμένων κοπτικών αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η τεράστια ποικιλία των κοπτικών, μας επιτρέπει να καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος αναγκών που μπορούν να προκύψουν σε έναν χώρο σχετικά με την κοπή χαρτοκιβωτίων, ξυσίματος επιφανειών, αποφλοίωσης, κοπής ραφών κ.α. Τα βασικά χαρακτηριστικά των εργαλείων της Slice είναι ο εργονομικός σχεδιασμός τους, η προσεγμένη κατασκευή τους με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, ο αυτό - επαναφερόμενος μηχανισμός και το πιο σημαντικό είναι η κεραμική τους λεπίδα.

Η κεραμική λεπίδα των εργαλείων της Slice κατασκευάζεται από 100% οξείδιο του ζιρκονίου, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό το οποίο επιτρέπει στην λεπίδα να μην σκουριάζει ποτέ ενώ έχει σημειωθεί ότι αντέχει ως και 11,2 φορές περισσότερο από τις κοινές μεταλλικές λεπίδες. Επίσης, οι λεπίδες είναι χημικά αδρανείς, δεν απαιτούν λιπαντική επίστρωση ενώ είναι μη αναφλέξιμες, μη αγώγιμες και μη μαγνητικές. Εξίσου αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι ανακυκλώσιμες και αντέχουν ως τους 1600 βαθμούς κελσίου. Τέλος, η επιλογή στρογγυλεμένης γωνίας που σας δίνεται, συνθέτει το πλήρες πακέτο finger-friendly λεπίδας και μπορείτε πλέον να εργάζεσθε με ασφάλεια.

Τα κεραμικά εργαλεία της Slice έχουν κερδίσει μεγάλος μέρος της αγοράς ενώ χρησιμοποιούνται πλέον σε δεκάδες βιομηχανίες σε όλο το κόσμο. Η Interbrush, μετά από πολλά χρόνια πολυετούς εμπειρίας στις βιομηχανίες καθώς και άψογης συνεργασίας με την Slice, είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη λύση στα δικά σας μέτρα και ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η Interbrush χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των προϊόντων της, το αίσθημα ευθύνης, την συνέπεια, την αποτελεσματικότητα καθώς και την ευελιξία να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές. Αποτελεί τον συνεργάτη που χαίρει της εμπιστοσύνης και της εκτίμησης των καθημερινά αυξανόμενων πελατών της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο